Over Tom Daniëls

Tom20Daniels

Over Tom Daniëls, uw natuurgeneeskundig therapeut in Eindhoven

Al op jonge leeftijd was ik geïnteresseerd in alles wat groeit en bloeit maar het meest gefascineerd was ik toch altijd door mensen. Op de middelbare school noemde ik mezelf zelfs amateur antropoloog 🙂 Na een jaar of 10 in de ICT gewerkt te hebben, ben ik bij mezelf te rade gegaan wat mij trok in mijn baan. Wat boven kwam drijven, was de behoefte om mensen te helpen! Omdat ik wel wist dat ik mensen eigenlijk beter met hun eigen probleem kon helpen dan die van hun computer ben ik in 2007 begonnen aan een opleiding tot Natuurgeneeskundig Therapeut aan de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen te Arnhem (inmiddels bekend als Hogeschool Natuurgeneeskunde en Klassieke Homeopathie), een HBO geaccrediteerde opleiding. Inmiddels zit ik in het vijfde en laatste jaar en ben ik mijn praktijk voorzichtig op aan het starten. Bent u op zoek naar een passievol, empatische en invoelende therapeut in de buurt van Eindhoven bent u bij mij aan het juiste adres. Ik geniet ervan om mensen verder te helpen op hun levenspad en ik assisteer u graag bij oplossen van uw problemen. Wilt u nader met mij kennis maken neemt u dan aub contact met mij!

Comments are closed.